Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο iPad 16 GB της εταιρείας Apple σε όποιο χρώμα το επιθυμείς!

apple-new-ipad-contest-autoblog-competition-newsfeast


apple-new-ipad-contest-autoblog-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) tablet iPad 16 GB, την τρίτη γενιά της διάσημης ταμπλέτας της Apple με τον Α5Χ επεξεργαστή και οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης, σε όποιο χρώμα το επιθυμείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Autoblog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 08 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το νέο iPad του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Autoblog και κερδίστε δωρο στη κλήρωση, το νέο iPad της εταιρείας Apple, απλά κάνοντας Like στη σελίδα στο facebook ή ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες για περισσότερες συμμετοχές και περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσετε!

Τρόποι συμμετοχής: (Αν τους κάνετε όλους έχετε περισσότερες συμμετοχές)

  1. Κάντε Like στο Facebook ή
  2. Κάντε Follow το @Autoblog στο Twitter και κάντε tweet: Μεγάλος διαγωνισμός από το @Autoblogr. Κέρδισε ένα νέο iPad 16 GB. Μάθε πως εδώ: http://bit.ly/autoblog_ipad_diagonismos #autoblog_ipad ή
  3. Κάντε add to circle στο Google plus και πείτε ποιο σε ποιο χρώμα το θέλετε σε αυτό το άρθρο ή
  4. Κάντε Like σε αυτό το άρθρο και άφησε ένα σχόλιο γράφοντας τι χρώμα επιθυμείς να κερδίσεις το iPad.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στα Χανιά ΚΡΗΤΗΣ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Elia Hotel στα Χανιά Κρήτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Elia Hotels (eliahotels.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPhone 6s από το The Dolls

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone iPhone 6s. Διοργάνωση διαγωνισμού: The Dolls Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):