Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit

choc-colata-kit-realshop-competition-newsfeast


choc-colata-kit-realshop-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit , που αποτελείται από έναν δοσομετρητή , 1 (μία) σπάτουλα-θερμόμετρο , και 1 (ένα) μπεν μαρί (bain marie) σιλικόνης, συνολικής αξίας 63,40€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Realshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε το newsletter και κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Realshop με δώρο 1 (ένα) σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit , συνολικής αξίας 63,40€ (ευρώ) και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας με την εγγραφή σας στο newsletter.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

health benefits

Ωφελιμος ο καφές στη δουλεια για τις γυναικες

Οι γυναίκες εργαζόμενες που πίνουν πολλούς και δυνατούς καφέδες στη δουλειά τους, για να τα βγάλουν πέρα με τις διάφορες καταστάσεις που τους προκαλούν άγχος, βελτιώνουν την απόδοσή τους, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει με τους άνδρες συναδέλφους τους, στους οποίους οι πολλοί καφέδες φαίνεται να επιδρούν αρνητικά, σύμφωνα με μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων. […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις 5 Λευκά Nokia Lumia 800 με κάμερα 8 MP

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Nokia Lumia 800 το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP σε λευκό χρώμα, εσύ και 4 (τέσσερις) φίλοι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Nokia Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 (18:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα Nokia Lumia 800 σε λευκό χρώμα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):