Ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες

terens-kouik-panos-kammenos-newsfeast


terens-kouik-panos-kammenos-newsfeast
Σαν βόμβα έπεσε στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο γραφεία η απόφαση του γνωστού δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ ο οποίος – όπως πρώτος αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας – θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο κ. Κουίκ επιβεβαίωσε στο parapolitika την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ενώ αποκάλυψε ότι θα παραιτηθεί και από το kontra Channel και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Για πολλούς μήνες από τη θέση του παρουσιαστή και δημοσιογράφου του συγκεκριμένου καναλιού, στήριξα κάθε αντιμνημονιακή φωνή, χωρίς να υπολογίζω από πιο κόμμα προέρχεται. Αποφάσισα -και μάλιστα χθες αργά το βράδυ πήρα την απόφαση- να συστρατευτώ με τον Πάνο Καμμένο και να αναλάβω το γραφείο Τύπου του κόμματος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, επειδή εκτιμώ ότι είναι ο πιο ασυμβίβαστος σ’ αυτό τον αντιμνημονιακό αγώνα».

Ο κ. Κουίκ εκτιμά, ότι η δημοσιογραφική ιδιότητα δεν είναι συμβατή με την πολιτική, και επειδή δεν αποκλείεται ακόμη και να πολιτευτεί με το κόμμα του κ. Καμμένου, αποφάσισε να παραιτηθεί από το κανάλι που εργάζεται ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

src

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Zαννίνο: Η τρομακτική φυσιογνωμία ξεκίνησε από χορευτής σε μπαλέτα, έπαιξε τον Τούρκο στο «Εξπρές του Μεσονυχτίου» και έσωσε τη γυναίκα του από τη βρώμα του υποκόσμου. Ζωή σαν μυθιστόρημα!

Zαννίνο: Ζωή σαν μυθιστόρημα! Ρεκόρ συμμετοχών σε αμέτρητες ταινίες του χρυσού ασπρόμαυρου κινηματογράφου, αλλά και συμμετοχή στην μνημειώδη ταινία «Το εξπρές του μεσονυκτίου». Ο Ζαννίνο κατά κόσμον Γιάννης Παπαδόπουλος, κατέχει περίοπτη θέση στην σύγχρονη καλλιτεχνική μας σκηνή.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μεγάλα δώρα από το ΟΠΑΠ Α.Ε.

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μεγάλα δώρα, όπως smartphone, τηλεόραση, tablet κ.α. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΟΠΑΠ Α.Ε. (opap.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής : • Ένα (1) Smartphone Apple IPhone 6S Silver 16GB • […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):