Ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες

terens-kouik-panos-kammenos-newsfeast


terens-kouik-panos-kammenos-newsfeast
Σαν βόμβα έπεσε στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο γραφεία η απόφαση του γνωστού δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ ο οποίος – όπως πρώτος αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας – θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο κ. Κουίκ επιβεβαίωσε στο parapolitika την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ενώ αποκάλυψε ότι θα παραιτηθεί και από το kontra Channel και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Για πολλούς μήνες από τη θέση του παρουσιαστή και δημοσιογράφου του συγκεκριμένου καναλιού, στήριξα κάθε αντιμνημονιακή φωνή, χωρίς να υπολογίζω από πιο κόμμα προέρχεται. Αποφάσισα -και μάλιστα χθες αργά το βράδυ πήρα την απόφαση- να συστρατευτώ με τον Πάνο Καμμένο και να αναλάβω το γραφείο Τύπου του κόμματος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, επειδή εκτιμώ ότι είναι ο πιο ασυμβίβαστος σ’ αυτό τον αντιμνημονιακό αγώνα».

Ο κ. Κουίκ εκτιμά, ότι η δημοσιογραφική ιδιότητα δεν είναι συμβατή με την πολιτική, και επειδή δεν αποκλείεται ακόμη και να πολιτευτεί με το κόμμα του κ. Καμμένου, αποφάσισε να παραιτηθεί από το κανάλι που εργάζεται ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

src

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

homer

Καταρρίπτεται ο μύθος για την « ομηρική ελληνική γλώσσα »

Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά, ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν, μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού!

anything-but-clothes-waitress-day-texas

Παρελθόν οι ημίγυμνες σερβιτόρες και οι ημέρες ABC – Anything But Clothes

Τη νομοθεσία της σχετικά με το τι προσδιορίζεται ως γύμνια αναγκάστηκε να αλλάξει μία πόλη στο Τέξας των Η.Π.Α. εξαιτίας ενός μπαρ, στο οποίο οι σερβιτόρες δούλευαν topless, καλύπτοντας το στήθος τους μόνο με χρώμα. Το προσωπικό στο Red Neck Heaven Bar στην περιοχή Lewisville δεν θα μπορεί πια να σερβίρει τους πελάτες χωρίς μπλούζα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):