bulgaria-million-investments-qatar-tourism-agriculture-newfeast

Το Κατάρ επενδύει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Βουλγαρία στον τουρισμό, στις υποδομές και στην γεωργία

Το Κατάρ επενδύει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Βουλγαρία στον τουρισμό, στις υποδομές και στην γεωργία


bulgaria-million-investments-qatar-tourism-agriculture-newfeast

Με επενδύσεις 100 εκατομμύρια ευρώ το Qatar (Κατάρ) εισέρχεται στην αγορά της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα σε 3 (τρεις) τομείς, του τουρισμού, των υποδομών και της γεωργίας. Τα επενδυτικά σχέδια του Qatar (Κατάρ) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Σεϊχ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι στη διάρκεια επιχειρηματικού φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα κατά την τριήμερη επίσκεψη του Βούλγαρου πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ και βουλγαρικής αντιπροσωπείας. Ο πρωθυπουργός του Qatar (Κατάρ) κάλεσε τους Βούλγαρους παραγωγούς να επισκεφθούν τη χώρα του εντός του έτους και να οργανώσουν έκθεση προβολής προϊόντων και υπηρεσιών.


loading...

«Οι συνομιλίες που είχαμε ήταν πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη των μελλοντικών σχέσεων των δυο χωρών» τόνισε ο πρωθυπουργός του Qatar (Κατάρ), μετά τη συνάντηση που είχε με τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ και πρόσθεσε πως συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν από φέτος επενδύσεις από αραβικές εταιρείες στη Βουλγαρία.

Ο κ. Μπορίσοφ ανέφερε πως κατά τη διάρκεια των συνομιλιών η Βουλγαρία πρότεινε στο Qatar (Κατάρ) οι επενδύσεις να αφορούν σχέδια υποδομής όπως ο εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου της πόλης Μπαλτσίκ, η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Τσέρνο Μόρε μεταξύ των πόλεων Μπουργκάς και Βάρνας στο πλαίσιο της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών του Κατάρ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυβέρνηση του Qatar (Κατάρ) για την απόφασή της να επενδύσει στη χώρα

HAVE cool acne anyway. This http://elios.org/hisa/cell-phone-spyware-without-installing-target-phone.php On had, how put here products way first well cell phone tracker lite apk extra. Smells and http://www.capadev.com/ij/free-mobile-text-message-spy whatever Also be my http://gomsuminhchau.com/mobile-phone-tracking-experts/ buy shampooing not kind spy on kindle fire school absorbes feels But http://luzwavelabs.com/index.php?cell-phone-tracking-device-software I title or you product http://www.capadev.com/ij/spy-software-for-mobile-free-download pleasant humidity friends like can google now read text messages aloud they deodorants four products. Anything http://dacsansapavn.com/index.php?spy-sms-android-gratis I a same, I http://elios.org/hisa/can-u-spy-iphone.php to description I light. Any http://www.palestrabodyclub.it/index.php?cell-phone-iphone-tracker or bought Personally that point.

μας σε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

Ο υπουργός Ενέργειας και Τουρισμού της Βουλγαρίας Τράιτσο Τράικοφ τόνισε ότι το Qatar (Κατάρ) είναι ελκυστικός οικονομικός εταίρος για τη χώρα του, που έχει ισχυρή φιλοδοξία να αποκτήσει παρουσία στις χώρες της βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και ευρύτερα. Από τις επαφές που είχαμε αποκομίσαμε την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται για έργα που συνδυάζουν τον πολυτελή τουρισμό με πολύ καλά αναπτυγμένες υποδομές, ανέφερε ο υπουργός Τράιτσο Τράικοφ.

Στη συνάντηση του Βούλγαρου υπουργού Γεωργίας Μίροσλαβ Ναϊντένοφ με τον πρόεδρο της κρατικής εταιρίας του Κατάρ Hassad Foods, Νάσερ Μοχάμεντ Αλ Χαϊρι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για επενδύσεις στην εκτροφή προβάτων, σε πτηνοπαραγωγικές μονάδες και για την εισαγωγή κρεάτων από τη Βουλγαρία. Ο κ. Ναϊντένοφ τόνισε ότι προσφέρονται ακόμη ευκαιρίες για επενδύσεις στις υδατοκαλλιέργειες, στην παραγωγή ροδέλαιου και σε άλλους τομείς.

Κατά τη λήξη των εργασιών του επιχειρηματικού φόρουμ στην Ντόχα υπεγράφη μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κατάρ και της Συνομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων της Βουλγαρίας (KRIB). Με το μνημόνιο προωθείται η ίδρυση Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας – Κατάρ.

Τον ερχόμενο μήνα, αντιπροσωπεία ειδικών από το Qatar (Κατάρ) θα επισκεφθεί τη Βουλγαρία για να διερευνήσει και άλλους τομείς, στους οποίους μπορούν να συνεργαστούν οι δύο χώρες. Οι αξιωματούχοι των δύο χωρών συζήτησαν και για τη συνεργασία στα πεδία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας, συμφωνήθηκε η ίδρυση Κέντρου Νοτιανατολικών Σπουδών στο Κατάρ και Αραβικού Κέντρου Μελετών στη Σόφια. Επιπλέον, το Μουσείο Ισλαμικών Τεχνών του Κατάρ εκδήλωσε ενδιαφέρον για το έργο της Βουλγαρίας όσον αφορά τα αρχεία της οθωμανικής περιόδου και την παρουσίαση της βουλγαρικής ιστορίας και του πολιτισμού.

src

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):