Επιλογή Μακεδονικής γλώσσας στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου Μακεδονία!

thessaloniki-airport-tickets-reservations-greek-language-newsfeast-featured


thessaloniki-airport-tickets-reservations-greek-language-newsfeast

Στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου «Μακεδονία», ανάμεσα στις γλώσσες που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων βρίσκεται και η μακεδονική! Είναι, τουλάχιστον, επικίνδυνο τη στιγμή που το διεθνώς γνωστό εθνικοχωροταξικό ζήτημα (που δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη Συνθήκη του Βερολίνου τον 19ο αιώνα) μας απασχολεί καθημερινά και με τις δηλώσεις από τη μεριά των Σκοπίων να αποσκοπούν στη κατοχύρωσή τους με το όνομα «Μακεδονία», να γίνονται τέτοια λάθη.

Η Ελλάδα πέφτει από μέσα… Εδώ είναι οι προδότες!

Δυστυχώς, τα γεγονότα, καθημερινά, δείχνουν ότι το «τέρας» που πολεμάμε δε βρίσκεται εκεί «έξω» αλλά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

src src

Κάντε Like και κοινοποιήστε το για να το μάθουν όλοι οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

popcorn-contest-plaisio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία δωροεπιταγή 1000 ευρώ από το κατάστημα Πλαίσιο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) δωροεπιταγή 1000€ (ευρώ) για να την εξαργυρώσεις στο στο κατάστημα πλαίσιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Popcorn Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γίνεται μέλος σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Popcorn με δώρο 1 (μία) δωροεπιταγή 1000€ […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα 4-ήμερο στη Μήλο από το Imagine Studio

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα 4-ήμερο ταξίδι (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στη Μήλο, συμπεριλαμβάνοντας τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Διοργάνωση διαγωνισμού: Imagine Studio (imaginestudio.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 09 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):