Συνελήφθη δάσκαλος χορού στην περιοχή Αρχάγγελος στη Ρόδο για παιδεραστία

child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast


child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast

Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου, τα στοιχεία της ταυτότητας του 59χρονου δάσκαλου χορού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε πνευματικό κέντρο της Ρόδου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης ημεδαπής και εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις.

Ο 59χρονος δάσκαλος χορού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ο δάσκαλος χορού είναι ο Αργυρός Σάββας του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27 Οκτωβρίου 1953 στον Αρχάγγελο της Ρόδου και κατοικεί στο νησί της Ρόδου.

Κάντε Like για να το μάθουν και οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στα Χανιά ΚΡΗΤΗΣ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Elia Hotel στα Χανιά Κρήτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Elia Hotels (eliahotels.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

leonidas-cookies-home-chocolate-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις συσκευασία με 30 τεμάχια επετειακές πραλίνες Leonidas

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευασία με 30 (τριάντα) τεμάχια επετειακές πραλίνες Leonidas, για τον εορτασμό των 100 (εκατό) χρόνων της εταιρείας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Leonidas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like και share (κοινοποίηση) αυτήν τη σελίδα. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):