Συνελήφθη δάσκαλος χορού στην περιοχή Αρχάγγελος στη Ρόδο για παιδεραστία

child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast


child-pederasty-rhodes-archangelos-dance-teacher-newsfeast

Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου, τα στοιχεία της ταυτότητας του 59χρονου δάσκαλου χορού, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σε πνευματικό κέντρο της Ρόδου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης ημεδαπής και εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις.

Ο 59χρονος δάσκαλος χορού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ο δάσκαλος χορού είναι ο Αργυρός Σάββας του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27 Οκτωβρίου 1953 στον Αρχάγγελο της Ρόδου και κατοικεί στο νησί της Ρόδου.

Κάντε Like για να το μάθουν και οι φίλοι σας!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε ένα Motorola RAZR, ένα Motorola Flipout και ένα bluetooth Motorola HZ800 εντελώς δωρεάν

Διαγωνισμός:  Κέρδισε στο διαγωνισμό, ένα smartphone Motorola RAZR, ένα smartphone Motorola Flipout και ένα αξεσουάρ για το κινητό σας, το bluetooth Motorola HZ800 εντελώς δωρεάν. Διοργάνωση διαγωνισμού: Motorola Hellas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το αξεσουάρ bluetooth και τα δύο κινητά της […]

mango-perfume-lady-rebel-beauty-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 ανοιξιάτικα αρώματα Mango Lady Rebel

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) ανοιξιάτικα αρώματα Mango Lady Rebel, με υπέροχες νότες από ανανά, άγρια φράουλα, μέντα, ζάχαρη και βανίλια, για να χαρίσουν μεθυστικό άρωμα στο κορμί σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty blog Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):