Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition

ideal-stage-team-ultegra-di2-edition-bicycle-competition-newsfeast


ideal-stage-team-ultegra-di2-edition-bicycle-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: MBike
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμό: Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ποδήλατο του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού, το ποδήλατο Ideal Stage Team Ultegra Di2 Edition, συνοδεύεται από την εγγύηση του κατασκευαστή. Η μέρα της κλήρωσης του δώρου του διαγωνισμού είναι η Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012.

  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν σε ένα από τα καταστήματα, να κάνουν τη δοκιμή της Di2 και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης που θα τους δώσουν στο κατάστημα. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμπλήρωσης ενός μόνο ερωτηματολογίου. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή ο συμμετέχων θα πρέπει να έχει συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που ζητούνται μέσω του ερωτηματολογίου. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών θα λαμβάνεται υπόψη μόνο μία συμμετοχή.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος! Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Dior

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, unisex μοντέλο του οίκου, το Dior Technologic αξίας 460€. Διοργάνωση διαγωνισμού: Eye-Wish Optika Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 30 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):