Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σου

dash-kitchen-competition-newsfeast


dash-kitchen-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ολοκληρωμένη κουζίνα της εταιρείας Dash για το σπίτι σας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, Γερμανικής κατασκευής στην οποία περιλαμβάνονται και οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sidagi
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 09  Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Η κουζίνα του διαγωνισμού της εταιρίας Dash περιλαμβάνει ολοκληρωμένη σύνθεση κουζίνας Γερμανικής κατασκευής σε φινίρισμα αμερικάνικης καρυδιάς του Οίκου Dash, η οποία περιλαμβάνει πάγκο εργασίας και νεροχύτη σε ομογενής επιφάνεια (Τ.Corian), μοντέρνο παράλληλο σχεδιασμό, διαρρύθμιση με κεντρική νησίδα (σχεδιασμός open space) και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.

Στις συσκευές ου διαγωνισμού περιλαμβάνονται:

  • 1 (ένα) κεντρικό αναρτώμενο απορροφητήρα
  • 3 (τρεις) φούρνους που αναδεικνύουν τον μοντέρνο σχεδιασμό
  • 1 (ένα) πλυντήριο πιάτων και
  • 1 (μία) κεραμική εστία

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Gospel of Psychosabbath on the memory of the eternal deceased Orthodox Christians

Εκκλησία: Ιερομόναχος Ιωάννης Κολιτσιώτης (1906 –1996)

Ο κατά κόσμον Γεώργιος Γκούτσου του Ανδρέα και της Ακυλίνας γεννήθηκε στο Ποπέστι Σοράκα τής Ρουμανίας στις 18.8.1906. Πήγε στο σχολείο του χωριού του στις τέσσερις βασικές τάξεις. Προσήλθε στο Άγιον Όρος ποθώντας διακαώς τον βίο της ασκήσεως. Εγκαταστάθηκε το 1925 στο Κελλί του Τιμίου Προδρόμου στην περιοχή της ησυχαστικής Κολιτσούς, που ανήκει στη μονή Βατοπεδί­ου.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Ελάτη Τρικάλων από το ΤΡΙΚΚΗpress

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό, στο ξενοδοχείο ‘Κόζιακας’ στην Ελάτη Τρικάλων. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΤΡΙΚΚΗpress (trikkipress.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 (21:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Η διαμονή ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):