Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σου

dash-kitchen-competition-newsfeast


dash-kitchen-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ολοκληρωμένη κουζίνα της εταιρείας Dash για το σπίτι σας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, Γερμανικής κατασκευής στην οποία περιλαμβάνονται και οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sidagi
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 09  Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Η κουζίνα του διαγωνισμού της εταιρίας Dash περιλαμβάνει ολοκληρωμένη σύνθεση κουζίνας Γερμανικής κατασκευής σε φινίρισμα αμερικάνικης καρυδιάς του Οίκου Dash, η οποία περιλαμβάνει πάγκο εργασίας και νεροχύτη σε ομογενής επιφάνεια (Τ.Corian), μοντέρνο παράλληλο σχεδιασμό, διαρρύθμιση με κεντρική νησίδα (σχεδιασμός open space) και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.

Στις συσκευές ου διαγωνισμού περιλαμβάνονται:

  • 1 (ένα) κεντρικό αναρτώμενο απορροφητήρα
  • 3 (τρεις) φούρνους που αναδεικνύουν τον μοντέρνο σχεδιασμό
  • 1 (ένα) πλυντήριο πιάτων και
  • 1 (μία) κεραμική εστία

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

mommy-baby-photography-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις φωτογράφιση με αξεσουάρ και ρούχα των Αngelic Beautique για το αγγελούδι σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φωτογράφιση με αξεσουάρ και ρούχα των Αngelic Beautique,  και Babylyhills, καθώς και αξεσουάρ, ρούχα και ντεκόρ Μarilia By Maria Ghika για το αγγελούδι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Mommy&Me Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 11 Μαΐου  2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν […]

Arxaia ellada h alitheia

Η αγωγή των νέων στην Αρχαία Αθήνα

Η αγωγή των νέων στην αρχαία Αθήνα είναι παρόμοια με την αγωγή των νέων σε άλλες ελληνικές πόλεις, με εξαίρεση την Σπάρτη. Απλώς γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην αγωγή των Αθηναίων νέων, γιατί η αρχαία Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα αποτελεί γενικότερο πρότυπο σε αυτό το βιβλίο. Στην αθηναϊκή οικογένεια, την αγωγή αναλάμβανε ο πατέρας ο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):