Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σου

dash-kitchen-competition-newsfeast


dash-kitchen-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ολοκληρωμένη κουζίνα της εταιρείας Dash για το σπίτι σας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, Γερμανικής κατασκευής στην οποία περιλαμβάνονται και οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Sidagi
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 09  Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Η κουζίνα του διαγωνισμού της εταιρίας Dash περιλαμβάνει ολοκληρωμένη σύνθεση κουζίνας Γερμανικής κατασκευής σε φινίρισμα αμερικάνικης καρυδιάς του Οίκου Dash, η οποία περιλαμβάνει πάγκο εργασίας και νεροχύτη σε ομογενής επιφάνεια (Τ.Corian), μοντέρνο παράλληλο σχεδιασμό, διαρρύθμιση με κεντρική νησίδα (σχεδιασμός open space) και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.

Στις συσκευές ου διαγωνισμού περιλαμβάνονται:

  • 1 (ένα) κεντρικό αναρτώμενο απορροφητήρα
  • 3 (τρεις) φούρνους που αναδεικνύουν τον μοντέρνο σχεδιασμό
  • 1 (ένα) πλυντήριο πιάτων και
  • 1 (μία) κεραμική εστία

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια F&U Smart τηλεόραση 49” από το F&U

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια  F&U  FL2D4901UH  4K  Ultra  HD  Smart  TV 49”. Διοργάνωση διαγωνισμού: F&U (fandu.gr/default.asp) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

essie-varnishes-spring-collection-glamour-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 βερνίκια νυχιών της εταιρείας Essie cosmetics

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) βερνίκια νυχιών της εταιρείας Essie cosmetics σε 6 (έξι) ανοιξιάτικες αποχρώσεις για να απογειώσεις με φωτεινή διάθεση τις εξόδους σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 8 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):