Έκθεση στην πόλη της Κατερίνης με 1000 σπάνια αυγά από κάθε μεριά του πλανήτη

katerini-city-exhibition-rare eggs-greece-newsfeast


katerini-city-exhibition-rare eggs-greece-newsfeast

Μια ξεχωριστή συλλογή σπάνιων αυγών, από όλο τον κόσμο, διακοσμημένα με τεχνικές και χρώματα, από φυσικά υλικά, γυαλί, μέταλλο και χώμα, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση που διοργανώνεται στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη της Κατερίνης.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περίπου 1000 (χίλια) αυγά μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012.

Πρόκειται για μία προσωπική συλλογή της Χαρίκλειας Ανδρικά – Καρδάρα, καθηγήτριας Οικονομικών, η οποία και παρουσιάζεται στο κοινό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 (εκατό) χρόνων από την απελευθέρωση της Κατερίνης.

«Πρόκειται για μια συλλογή 35 (τριάντα πέντε) χρόνων από διάφορα μέρη του κόσμου, διαφορετικών εποχών. Είναι αυγά σκαλιστά, ζωγραφισμένα, χειροποίητα», δηλώνει η συλλέκτρια.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στις 7:30 (επτά και μισή) το απόγευμα, ενώ την έκθεση που θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 10 Μαΐου διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του δήμου Κατερίνης και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Πιερίας.

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

beauty-studio-solarium-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 επισκέψεις για Solarium

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Solarium, ιδανικό για ασφαλές και ελεγχόμενο μαύρισμα, με βαθύ σοκολατένιο χρώμα, χωρίς εγκαύματα και ατέλειωτες ώρες στον ήλιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty studio Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 (20:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια boho τσάντα Vinge Project από το E-daily

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την απόλυτη boho chic τσάντα του καλοκαιριού από την Vinge Project! Διοργάνωση διαγωνισμού: E-daily (e-daily.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):