Ακατάλληλο και Επικίνδυνο κρίνεται το κτίριο του λυκείου Φερών λόγω αστοχίας στην κεντρική κολόνα

evros-feres-dangerous-elementary-school-newsfeast


evros-feres-dangerous-elementary-school-newsfeast

Ακατάλληλο και επικίνδυνο το κτίριο του λυκείου Φερών λόγω αστοχίας στην κεντρική κολόνα του κτιρίου. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ανέφερε ότι ξεκινά η διαδικασία ανέγερσης νέου κτιρίου που θα στεγάσει το λύκειο Φερών, αλλά μέχρι την ολοκλήρωσή του, οι μαθητές θα πρέπει να στεγαστούν ή στο γυμνάσιο ή στο δημοτικό σχολείο.

 Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση επισκέφθηκαν το λύκειο Φερών, ενώ ήδη οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης συνέταξαν την έκθεση αυτοψίας που διενήργησαν.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ότι προχωρά η συνεργασία με τον ΟΛΑ (Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης) και πως η ανάπλαση θα γίνει σε όλη την δυτική παραλιακή ζώνη. Ο κ. Βαγγέλης Λαμπάκης, αν και δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος, λέγοντας ότι εντός ελάχιστων ημερών θα «πέσουν οι υπογραφές».

Αν σας άρεσε κάντε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chryssa-jewellery-bracelets-collection-glamour-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 σετ βραχιόλια από τη συλλογή Chryssa’s Jewellery Collection

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) σετ βραχιόλια από το Chryssa’s jewellery collection για να τα φορέσεις τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και να έχεις στυλ όλες τις ώρες! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμού: Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού επισκεφτείτε σε αυτήν τη σελίδα. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):