Δολοφονία 50χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ στην Κοζάνη και σύλληψη των δραστών της ανθρωποκτονίας

kozani-police-arrest-murder-kesh-employee-ppc-newsfeast


kozani-police-arrest-murder-kesh-employee-ppc-newsfeast

Νεκρός βρέθηκε ο 50χρονος συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Παντελής Καραλευθέρης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης.
Βρέθηκε από τα δύο παιδιά του όταν πήγαν με ταξί στο κτήμα τους που βρίσκεται σε παράδρομο, στο 2ο χλμ. Εθν. Οδού Κοζάνης -Λάρισας, ακριβώς μετά την αντιπροσωπεία της BMW Aλτίνης και εντόπισαν το πτώμα του 50χρονου πατέρα τους.

Ο οδηγός του ταξί ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Το θύμα έφερε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι, από σίδερο. Ο 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ ετοιμαζόταν τους επόμενους μήνες να βγει στη σύνταξη, όμως δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε μοιραίο παιχνίδι.

Η αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης γνωστοποίησαν σχετικώς με την ανεύρεση του πτώματος του 50χρονου ημεδαπού άνδρα, ο οποίος έφερε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ότι συνελήφθησαν τις νυχτερινές ώρες της 11-3-2012 στην Κοζάνη, ένας 29χρονος αλλοδαπός και μια 43χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες έρευνες, μεθοδικότητα, αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες αλλοδαποί με σκοπό την ληστεία, παρέσυραν το θύμα σε κτήμα ιδιοκτησίας του, πλησίον της πόλης της Κοζάνης, όπου ο 29χρονος με την χρήση μεταλλικού σωλήνα του προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα. Αμέσως μετά αφαίρεσαν από τον θύμα το χρηματικό ποσό των 100 (εκατό) ευρώ περίπου, 1 (μία) χρυσή αλυσίδα και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της 43χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε 1 (ένα) παντελόνι που ανήκε στον 29χρονο και το οποίο αυτή έπλυνε, με σκοπό την αφαίρεση κηλίδων αίματος του θύματος, καθώς και η χρυσή αλυσίδα του θύματος.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, ο 29χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και η 43χρονη διευκόλυνε τη διαμονή του, φιλοξενώντας τον στο σπίτι της. Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Διαδώστε το άρθρο με ένα Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

police-arrests-valet-porter-business-clubs-illegal-occupation-public-road

Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων κέντρων διασκέδασης για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται 18 (δεκαοκτώ) παρκαδόροι και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας στις παρακάτω περιοχές: έλεγχος για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού, στην περιοχή του Κολωνακίου, στη Λεωφ. Συγγρού και στην Ιερά Οδό. Συνελήφθησαν 5 (πέντε) άτομα ως υπεύθυνοι καταστημάτων και 13 (δεκατρία) που ενεργούσαν ως παρκαδόροι. […]

Αρχαία Ελλάδα: Η δύναμη της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας | Μέρος 3ο

Στις μέρες μας όπου αμφισβητούνται ακόμα και τα αυτονόητα, έχει αρχίσει να ακούγεται η άποψη ότι δεν υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες γλώσσες, αλλά ότι όλες έχουν την ίδια αξία. Κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατον. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι κάτι πολύ απλό, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι τόσο πολύπλοκο όσο η γλώσσα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):