Βρέθηκε μικρό οπλοστάσιο και αρχαία αντικείμενα σε σπίτι κτηνοτρόφου στην Κρήτη

acient-crete-antiquites-greece-weapons-newsfeast


acient-crete-antiquites-greece-weapons-newsfeast

Ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου στο σπίτι ενός 38χρονου κτηνοτρόφου στα Κάτω Καστελλιανά του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Στην κατοχή του βρέθηκαν αυτόματο όπλο, μαχαίρια και αρχαία πήλινα αντικείμενα.

acient-crete-antiquites-greece-weapons-newsfeast

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 38χρονου που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Καστελλιανά του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, από Αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 (ένα) αυτόματο όπλο,
  • 1 (ένα) αεροβόλο πιστόλι,
  • 1 (ένα) Κρητικό παραδοσιακό μαχαίρι συνολικού μήκους  24 (είκοσι τεσσάρων) εκατοστών,
  • 1 (ένα) Κρητικό παραδοσιακό μαχαίρι συνολικού μήκους  19 (δεκαεννέα) εκατοστών,
  • 1 (ένα) ξιφίδιο συνολικού μήκους  29 (είκοσι εννέα) εκατοστών,
  • 2 (δυο) πήλινα δισκοειδή υφαντικά βάρη,
  • 2 (δυο) όμοιες μικρογραφικές τριφυλλόσχημες πήλινες οινοχόες.

 

Γνώριμος των αρχών

Ο 38χρονος πριν από μερικούς μήνες είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τη σφαγή 35 (τριάντα πέντε) αρνιών του, τα οποία είχαν θανατωθεί με αιχμηρό αντικείμενο. Ο ιδιοκτήτης των ζώων αφού έκανε την καταγγελία συνελήφθη για παράβαση αστυνομικής διάταξης και του νόμου περί ζωοκλοπής, καθώς δεν είχε υποβάλει κτηνοτροφική δήλωση για το 2011, ενώ 49 (σαράντα εννέα) από τα πρόβατά του δεν έφεραν ενώτια.

Ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

src src

 

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

china-block-microblogging-newsfeast

Η ελευθερία του λόγου στην Κίνα …πάει περίπατο! Δένουν τα χέρια των microbloggers !

Η ελευθερία του λόγου τείνει να μετατραπεί σε κακόγουστο αστείο σύμφωνα με το καθεστώς που επικρατεί στην Λαϊκά δημοκρατία της Κίνας. Η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο, 1.338.612.968 κατοίκους περίπου, αποφάσισε, ανάμεσα σε άλλα μέτρα ενάντια στην ελεύθερη έκφραση, ότι η ανωνυμία σε υπηρεσίες microblogging είναι επιζήμια για τη χώρα. Για το λόγο αυτό […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μαγειρικά σκεύη από την Alfa pastry

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μαγειρικά σκεύη: μια χύτρα με καπάκι, ένα πλακερό με καπάκι και ένα κατσαρολάκι από τη σειρά Passion Red της Silit, συνολικής αξίας 400 ευρώ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Alfa pastry (alfapastry.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):