Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Wildfire S με κάμερα 5 megapixel και φλας

htc-greece-series-one-competition-newsfeast


htc-greece-series-one-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone κινητό HTC Wildfire S με οθόνη 3,2″, κάμερα 5 megapixel αυτόματης εστίασης και φλας και βάρος 105 γραμμάρια (με την μπαταρία).
Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (18:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone της εταιρείας HTC αφήστε ένα σχόλιο, με μια ατάκα για την πρώτη εντύπωση που σχηματίσατε βλέποντας τη νέα σειρά HTC One, σε αυτό το άρθρο.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Οι 10 καλύτερες ατάκες, του διαγωνισμού, που θα ξεχωρίσουν θα μπουν στην κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει το smartphone HTC Wildfire S.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nick-dimopoulos-greek-operater-passed-away-australia-newsfeast

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών στην Αυστραλία ο Νίκος Δημόπουλος

Ακόμα ένα σημαντικό πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον ελληνικό πολιτισμό έφυγε από τη ζωή. O λόγος για τον διευθυντή φωτογραφίας Νίκο Δημόπουλο που πέθανε σε ηλικία 86 ετών στην Αυστραλία, όπου ζούσε. Ο Νίκος Δημόπουλος, αδελφός του σκηνοθέτη Ντίνου Δημόπουλου, είχε συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού κινηματογράφου ως οπερατέρ. Άρχισε να εργάζεται στον κινηματογράφο στις αρχές […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις έναν μάρσιπο Stokke από το Dads Rules

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό έναν μάρσιπο Stokke MyCarrier. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dads Rules (dadsrules.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):