Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο iPad με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X

ipad-retina-display-apple-newsfeast


ipad-retina-display-apple-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την καινούργια ταμπλέτα iPad, με Retina display και τον εξαιρετικό επεξεργαστή A5X και γίνε ένας από τους πρώτους που θα έχουν την συσκευή στην Ελλάδα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Digital life
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα iPad της εταιρείας Apple, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο ή αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο στο facebook  ή αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο στο google+ ή κάντε mention του @DigitalLifeMag στο Twitter.

Όροι συμμετοχής

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια polaroid cube κάμερα από το More Eshop

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια Polaroid Cube κάμερα με δυνατότητα εγγραφής video HD! Διοργάνωση διαγωνισμού: More Eshop (moreeshop.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Ο Νοστράδαμος της πολιτική σκηνής της Ελλάδας τα γνώριζε όλα από το 1996! Δείτε το…

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε απόσπασμα από το 6ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε το 1996, και συγκεκριμένα από το λόγο ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος αφού συμμετείχε στην επταμελή ομάδα που συνέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο Μόναχο της Γερμανίας τον Αύγουστο του 1974 αλλά τελικώς […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):