Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε 3D

beauty-and-the-beast-competition-newsfeast


beauty-and-the-beast-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε προβολή 3D (τρισδιάστατη). Απολαύστε πρώτοι το κλασικό παραμύθι σε τρισδιάστατη προβολή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: DPG News Digital Media
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το 1991 συγκεκριμένα, ένα κλασικό παραμύθι έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Η μαγική ταινία της Disney επιστρέφει στις αίθουσες τρισδιάστατη και παντοτινά ρομαντική, όπως όλες οι πραγματικές ιστορίες αγάπης.

  • Η προβολή της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας 3D θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124), στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Είσαι άθεος; Μη μας πρήζεις!

«Πάρτι κρεατοφαγίας της Ένωσης Άθεων Θεσσαλονίκης τη Μεγάλη Παρασκευή», έλεγε το δημοσίευμα. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πέρσι, η Ένωση Άθεων είχε διοργανώσει πάλι μια κρεατοκατάνυξη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ένα Φανερό Δείπνο όπως το ονομάζουν.

Caryatid Erechtheion

Αρχαία Ελλάδα: Τα 10 πιο φημισμένα ενδύματα στον αρχαίο ελληνικό κόσμο

Οι πληροφορίες που έχουμε για την ενδυμασία των αρχαίων Ελλήνων προέρχονται από τις απεικονίσεις των αγγείων και από χρώματα που έχουν διατηρηθεί πάνω σε γλυπτά. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνταν υφαίνονταν σε χειροκίνητη μηχανή ύφανσης (κάθετο αργαλειό με βάρη) και ήταν από μαλλί, λινάρι και μετάξι. Τα υφάσματα ράβονταν με ραφίδες ή βελόνες, χάλκινες, σιδερένιες ή […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):