Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε 3D

beauty-and-the-beast-competition-newsfeast


beauty-and-the-beast-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας σε προβολή 3D (τρισδιάστατη). Απολαύστε πρώτοι το κλασικό παραμύθι σε τρισδιάστατη προβολή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: DPG News Digital Media
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το 1991 συγκεκριμένα, ένα κλασικό παραμύθι έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Η μαγική ταινία της Disney επιστρέφει στις αίθουσες τρισδιάστατη και παντοτινά ρομαντική, όπως όλες οι πραγματικές ιστορίες αγάπης.

  • Η προβολή της ταινίας Πεντάμορφη και το Τέρας 3D θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124), στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα τριήμερο σε ξενώνα στη Στεμνίτσα Αρκαδίας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, στον ξενώνα «Μπελλαίικο» στη Στεμνίτσα Αρκαδίας Διοργάνωση διαγωνισμού:  Exploring Greece (Exploring-Greece.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες:  Η επιλογή των ημερομηνιών πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με τον […]

Η δημοσκόπηση της Pulse δίνει οκτώ κόμματα στη Νέα Βουλή μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» «βάζει» 8 (οκτώ) κόμματα μέσα στη νέα Βουλή και δίνει, στην κατανομή των εδρών, στα δύο μεγάλα κόμματα μόλις 155 (εκατόν πενήντα πέντε) βουλευτές. Στη πρόθεση ψήφου, κατόπιν αναγωγής επί των εγκύρων, το αποτέλεσμα είναι το εξής:  Νέα Δημοκρατία = 23% ΠΑΣΟΚ = 13,5% ΚΚΕ  =12,5% […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):