Η Rihanna φωτογραφίζεται topless και ρωτάει Where have you been all my life?

Rihanna-topless-twitter-newsfeast-featured


Rihanna-topless-twitter-newsfeast-featured

Η νεαρή τραγουδίστρια, από τα Μπαρμπέιντος, Rihanna φωτογραφήθηκε ημίγυμνη και ανέβασε την φωτογραφία στο microblogg Twiiter, από όπου και έκανε αμέσως τον γύρω του κόσμου! Στη φωτογραφία, φαίνεται η Rihanna με τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα, φορώντας μονόχρωμα (άσπρα και μαύρα) βραχιόλια και κρατώντας 1 (ένα)…αξεσουάρ!

Έγραψε στο twitter account της:

«Where have you been all my life?! Video shoot going MAJAH!!! Longest day everrr tho!!!»

Η Rihanna πρόσθεσε για τίτλο και το«Where have you been all my life?», που είναι στίχος από το τραγούδι «Where Have You Been». Η φωτογραφία «τραβήχτηκε» στα παρασκήνια του νέου βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Where Have You Been», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο μουσικό της άλμπουμ «Talk That Talk».

Rihanna-topless-twitter-newsfeast

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Καρκίνος: Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ανάλογα με το πότε έρχεται η πρώτη περίοδος

Εκατοντάδες νέα γονίδια που επηρεάζουν τον χρόνο έναρξης της περιόδου στα κορίτσια και την είσοδό τους στην εφηβεία, έφερε στο φως μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα, με τη συμμετοχή Ελλήνων ερευνητών της διασποράς. Μάλιστα, όσο πιο πρόωρη είναι η έναρξη της εφηβείας, τόσο φαίνεται να αυξάνεται ο κίνδυνος για καρκίνο αργότερα στην ζωή της γυναίκας.

nose_face_metric

Που οφείλεται το μέγεθος και το σχήμα της μύτης μας;

Μπορεί να κατηγορούμε τους γονείς μας για τη μύτη μας, αλλά το μέγεθος και το σχήμα της έχει πιο βαθιές ρίζες. Συγκεκριμένα οι γιατροί απέδειξαν ότι η μύτη προσαρμόζεται στο κλίμα της περιοχής που γεννιόμαστε. Συγκεκριμένα η μύτη δεν χρησιμοποιείται μόνο για όσφρηση και αναπνοή, αλλά παίζει και τον ρόλο του φίλτρου για τον αέρα που φθάνει στους πνεύμονες.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):