Προσφορά για 4ήμερες διακοπές στο Bansko με spa μόνο με 80 ευρώ!

bansko-ski-resort-tourism-bulgaria-deal-newsfeast


bansko-ski-resort-tourism-bulgaria-deal-newsfeast

Προσφορά: Κέρδισε 4ήμερες διακοπές στο Bansko, με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας σε πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο με 80€ (ευρώ). Κάντε την κράτησή σας όσο πιο σύντομα και κερδίστε την χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Διοργάνωση προσφοράς: Group travel
Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στη προσφορά: Για να λάβετε μέρος και να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα (εδώ).

 

Λεπτομέρειες προσφοράς

Περάστε ένα φανταστικό τετραήμερο (7-11 Απριλίου), στο υπέροχο Bansko, και δείτε τον πιο κρύο προορισμό του χειμώνα. Δοκιμάστε τοπικές γεύσεις, μάθετε ice skate στο παγοδρόμιο του χωριού, ανεβείτε στο χιονοδρομικό για βόλτα και διασκεδάστε στα μοναδικά party των clubs του Bansko. Ελεύθερη χρήση της πισίνας και του spa στο ξενοδοχείο.

  • Η  προσφορά για το Bansko περιλαμβάνει: • Μεταφορά από Αθήνα, Βόλο ή Λάρισα με λεωφορείο • Δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, ή διαμερίσματα 2 δωματίων • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας κι όλων των υπηρεσιών του spa για όλες τις ημέρες (σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο) • Ελληνόφωνο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας • Στο ξενοδοχείο υπάρχει lobby, café, εστιατόριο, ασύρματο internet • Οργανωμένες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.
Δείτε το ξενοδοχείο, Maria Antoaneta, της προσφοράς για το Bansko (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-madamefigaro-guess-watches-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ρολόγια από τη νέα συλλογή Guess

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) ρολόγια, κλασικοί χρονογράφοι από τη νέα συλλογή Guess. Διοργάνωση διαγωνισμού: Madame Figaro (MadameFigaro.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού Στην κλήρωση θα αναδειχθούν 3 (τρεις) τυχεροί νικητές […]

win contest competition to travel venice yamas drinks

Κέρδισε 4ήμερο ταξίδι στη Βενετία για 2 άτομα, σε πολυτελές ξενοδοχείο από τη YAMAS drinks

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Βενετία για 2 (δύο) άτομα, σε πολυτελές ξενοδοχείο, για τον εορτασμό του Πάσχα. Διοργάνωση διαγωνισμού: YAMAS drinks (YAMAS). Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Τρίτη 26 Απριλίου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας 2 (δύο) απλά βήματα: Κάντε Like (μου αρέσει) […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):