Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 ολοκληρωμένα σετ μακιγιάζ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

beauty-makeup-avon-competition-newsfeast


beauty-makeup-avon-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) ολοκληρωμένα σετ μακιγιάζ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που περιλαμβάνουν κραγιόν,σκιές, μάσκαρα και makeup, προσφορά της εταιρείας Avon.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty blog
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like στη σελίδα στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το σετ μακιγιάζ που θα το κερδίσουν 10 (δέκα) τυχερές, περιλαμβάνει: 1 (ένα) κραγιόν Shine Attract, που χαρίζει χρώμα, ενυδάτωση και λάμψη, τo make up Ideal Flawless για διάφανη, φυσική κάλυψη στην απόχρωση που θέλετε, την τετραπλή παλέτα Little Red Dress με σκιές σε γήινες καφέ αποχρώσεις και την νέα μάσκαρα Super Εxtend Extreme για ορατό μήκος.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPad Pro από το Tech Ticker

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα iPad Pro 9.7″ – 32GB Διοργάνωση διαγωνισμού: Tech Ticker (techticker.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Grand Canyon: Γίγαντες και υπόγειες πόλεις [video]

Οι καλύτερες ενδείξεις για γίγαντες και υπόγειες πόλεις – εμφανίστηκαν της 5 Απριλίου του 1909 σε μία έκδοση της εφημερίδας The Arizona, με τίτλο Explorer GE Kinkaid, όταν εξερευνητές ανακάλυψαν μια τεράστια υπόγεια πόλη, ενώ έκαναν ράφτινγκ στον ποταμό Κολοράντο στο Grand Canyon.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):