Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 t-shirt με στάμπες για περήφανους μπαμπάδες!

dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast


dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αντρικό t-Shirt με θεματολογία μόνο για μπαμπάδες! Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα είναι 5 (πέντε). Φυσικά, μπορούν να συμμετέχουν και μαμάδες που θα κερδίσουν το t-shirt και θα το κάνουν δώρο!
Διοργάνωση διαγωνισμού: First time mommy
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το αντρικό t-shirt του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Δείτε αναλυτικά τα t-shirt, τις στάμπες και τη σύνθεσή τους (πχ. βαμβάκι) που προσφέρει το first time mommy για τους περήφανους μπαμπάδες σε αυτήν την σελίδα (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Tesla Half a Million bitcoin by newsfeast

Tesla: 170 δισεκατομμύρια δολάρια στον αέρα λόγω επένδυσης στο bitcoin

Η Tesla, η αμερικάνικη εταιρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων και καθαρής ενεργείας, δέχεται μεγάλο πλήγμα τον τρέχοντα μήνα, καθώς οι ειδικοί ανησυχούν ό,τι η απόδοση της μετοχής υπάρχει πιθανότητα να «ακολουθήσει» την ακραία μεταβλητότητα του Bitcoin (Μπιτκόιν) μετά την ανακοίνωση της Tesla Motors πως επένδυσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, στο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα (cryptocurrency) -αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα. Μετοχή Tesla inc. Η […]

MLS-iQTab-King-black-greek-tablet-techblog-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το ελληνικό tablet MLS iQTab King από το Techblog

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αλουμινένιο tablet MLS iQTab King με οθόνη αφής 7″ (ιντσών), τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB και Android 4.1 Jelly Bean, καθώς και με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Talk & Εmail και Τalk & Post. Διοργάνωση διαγωνισμού: Techblog (techblog.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 (22:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):