Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωροεπιταγές Ticket Car για καύσιμα αξίας 500€

sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast


sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δωροεπιταγές Ticket Car, για να τις εξαργυρώσετε σε καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης από τα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα, συνολικής αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα καύσιμα του διαγωνισμού στείλτε ΧΕ στον πενταψήφιο αριθμό 19100.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Στην έγκυρη συμμετοχή ο Συμμετέχων θα λαμβάνει μήνυμα, το οποίο θα έχει ως εξής:

  • «Η συμμετοχή σας καταγράφηκε. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο έντυπο και στο site της Χρυσής Ευκαιρίας στις 18/3/2012.  Ευχαριστούμε».

Η χρέωση του μηνύματος είναι 1,23€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, Mediatel). Οι δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500€ (ευρώ) εξαργυρώνονται στα συνεργαζόμενα με την εταιρία Edenred Vouchers Service SA πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε την λίστα με τα συνεργαζόμενα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα (εδώ).

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lg-be12lu38-slim-external-blu-ray-writer-black-retail-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα LG BE12LU38 Slim External Blu-Ray Writer Black Retail

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) LG BE12LU38 Slim External Blu-Ray Writer Black Retail. Το δώρο είναι 1 (ένα) τεμάχιο για 1 (ένα) νικητή. Διοργάνωση διαγωνισμού: Orthology Ltd Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη […]

Saint Thomas the Apostle

Όνειροκρίτης: Τι σημαίνει αν σας επισκεφτεί ένας άγιος

Αν σας έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή σας να σας επισκεφτεί στα όνειρά σας ένας Άγιος, τότε ο λόγος περιγράφεται παρακάτω. Η παρουσία των Αγίων στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους, αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):