Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωροεπιταγές Ticket Car για καύσιμα αξίας 500€

sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast


sms-fuel-xrysh eykairia-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δωροεπιταγές Ticket Car, για να τις εξαργυρώσετε σε καύσιμα κίνησης ή θέρμανσης από τα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα, συνολικής αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε.
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα καύσιμα του διαγωνισμού στείλτε ΧΕ στον πενταψήφιο αριθμό 19100.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Στην έγκυρη συμμετοχή ο Συμμετέχων θα λαμβάνει μήνυμα, το οποίο θα έχει ως εξής:

  • «Η συμμετοχή σας καταγράφηκε. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο έντυπο και στο site της Χρυσής Ευκαιρίας στις 18/3/2012.  Ευχαριστούμε».

Η χρέωση του μηνύματος είναι 1,23€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, Mediatel). Οι δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500€ (ευρώ) εξαργυρώνονται στα συνεργαζόμενα με την εταιρία Edenred Vouchers Service SA πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε την λίστα με τα συνεργαζόμενα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα (εδώ).

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σετ για τον κήπο ή το μπαλκόνι από το Vicko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τραπεζαρία ή ένα σαλόνι για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vicko (vicko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

jesse-sylvia-october-nine-wsop-betfair-poker

October nine: Οι «πρωταγωνιστές» του πιο σημαντικού αγώνα πόκερ της χρονιάς

Μπορεί τα ονόματα του τελικού τραπεζιού του World Series of Poker να μην είναι, φέτος, τα πιο αναγνωρίσιμα και τα πιο εντυπωσιακά, όμως οι παίκτες φαίνεται να διαθέτουν ισχυρές ικανότητες, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον final table για τους λάτρεις του πόκερ. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι 3 (τρεις) παίκτες που θα ξεκινήσουν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):