Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 30 πακέτα ομορφιάς δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

procter-gamble-cosmetics-competition-newsfeast


procter-gamble-cosmetics-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 30 (τριάντα) πακέτα ομορφιάς για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσφορά της εταιρείας Procter & Gamble και της αλυσίδας super market ΑΒ Βασιλόπουλος.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ΑΒ Βασιλόπουλος, P&G
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook.

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Τα 30 (τριάντα) πακέτα ομορφιάς που κληρώνονται περιλαμβάνουν το καθένα από: 1 (ένα) Pantene σαμπουάν 250ml, 1 (ένα) Pantene conditioner 200ml, 1 (μία) Olay Λοσιόν Καθαρισμού 200ml, 1 (μία) Oral B Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, 1 (μία) Venus Μηχανή μαζί με ανταλλακτικό, 1 (ένα) Venus Gel Ξυρίσματος, 1 (ένα) Wellaflex Hairspray 250ml και 1 (έναν) Wellaflex Αφρό 200ml.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Δέκα συμβουλές για καλύτερη ζωή – Επίκτητος

Ο Επίκτητος, αν και δεν άφησε κανένα γραπτό έργο, σκιαγράφησε με τη ζωή του το μονοπάτι προς την ευτυχία, την ολοκλήρωση και την ηρεμία. Στο κείμενο που ακολουθεί παρουσιάζονται κάποια αποσπάσματα της διδασκαλίας του, όπως τα κατέγραψε ο μαθητής του Αρριανός (Φλάβιος Αρριανός, Arrian of Nicomedia). 1. Ασχολήσου μόνο με τις δικές σου υποθέσεις Επικέντρωσε την […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Ποδήλατο Ideal από το Exodos24

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Ποδήλατο Ideal Moovic. Διοργάνωση διαγωνισμού: Exodos24 (exodos24.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το Ideal Moovic ανήκει στα ποδήλατα trekking της Ideal και διαθέτει αλουμινένιο σκελετό τύπου 6061, εμπρόσθια ανάρτηση και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):