Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

conquest-greek-police-forces-newsfeast


conquest-greek-police-forces-newsfeast

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα.

Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του βιοτικού επιπέδου του ένστολου προσωπικού, με τελευταίο χτύπημα το PSI και το αναγκαστικό «κούρεμα» των ομολόγων του δημοσίου που έχει στην κατοχή του το ΤΕΑΠΑΣΑ.

  • Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 70 (εβδομήντα) συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

src src src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

vogue-kate-moss-sunglasse-missbloom-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 4 ζευγάρια γυαλιά Vogue Eyewear της επιλογής σου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό  4 (τέσσερα) ζευγάρια γυαλιά της εταιρείας Vogue Eyewear, της επιλογής σου, προσφορά της εταιρείας Luxottica Hellas. Διοργάνωση διαγωνισμού: Missbloom Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Missbloom και κερδισε δωρο 4 (τέσσερα) ζευγάρια γυαλιά της εταιρείας Vogue.   Aν σας άρεσε […]

Αστυνομικές ειδήσεις: Εξιχνιάστηκε απάτη με το Bitcoin και θύματα Έλληνες

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διαδικτυακής απάτης που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συναλλαγών σε Ανταλλακτήριο Εικονικών – Ψηφιακών Νομισμάτων (Bitcoin). Από την μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει η εμπλοκή τριών νομικών προσώπων που εδρεύουν στην αλλοδαπή, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή και άλλων αλλοδαπών ατόμων και εταιρειών.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):