Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

conquest-greek-police-forces-newsfeast


conquest-greek-police-forces-newsfeast

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα.

Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος του βιοτικού επιπέδου του ένστολου προσωπικού, με τελευταίο χτύπημα το PSI και το αναγκαστικό «κούρεμα» των ομολόγων του δημοσίου που έχει στην κατοχή του το ΤΕΑΠΑΣΑ.

  • Στο σημείο υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 70 (εβδομήντα) συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

src src src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

mad-friday-t-shirt-stampaland-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα μοναδικό Facebook theme t-shirt από το Stampaland

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) μοναδικό t-shirt σε όλα τα χρώματα, με στάμπα facebook, μέσα από το διαγωνισμό Mad Friday. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stampaland Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μοναδικό t-shirt κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stampaland και κερδισε 1 (ένα) μοναδικό facebook theme t-shirt.   […]

Η Ελλάδα της Μελίνας και της «Στέλλας»

Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι η Μελίνα η αγωνίστρια, η Μελίνα η πολιτικός, η Μελίνα το σύμβολο στον αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, λειτούργησε ως σύγχρονος και εσωτερικός Κρόνος, έφαγε το παιδί της που ήταν η ηθοποιία.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):