Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το μοντέρνο iPad 2 της Apple προσφορά της εταιρείας Again

ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast


ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple, με λειτουργικό σύστημα Apple iOS 5 και οπίσθια κάμερα HD (720p), προσφορά της εταιρείας Again.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kiskot Trading ΑΕ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Ο νικητής ο οποίος κερδίσει ένα iPad2 της Apple, θα ανακηρυχτεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια ήμερα (17/03/12) στο club Suite Bar.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

world-series-of-poker-day-one

WSOP: Συμμετοχές ρεκόρ στο World Series of Poker Main Event Day 1c

Ως η μεγαλύτερη ημέρα σε συμμετοχές σε ολόκληρη την ιστορία του WSOP Main Event χαρακτηρίστηκε η Day 1C του 2012 World Series of Poker Main Event, κατορθώνοντας να προσελκύσει 3,418 παίκτες στο Rio του Las Vegas. Αυτός ο αριθμός εκτόξευσε τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων στους 6,598, δημιουργώντας το 5ο (πέμπτο) μεγαλύτερο field στην ιστορία […]

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για τα χρήματα που παίρνει

Που μένει στον Άγιο Δομίνικο; Πόσα χρήματα παίρνει; Πως είναι η υγιεινή των παικτών. Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά. Με συνέντευξή του στο Down Town, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Survivor, όπως το που μένει, το μέγεθος της αμοιβής του, αλλά και την υγιεινή των παικτών.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):