Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το μοντέρνο iPad 2 της Apple προσφορά της εταιρείας Again

ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast


ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple, με λειτουργικό σύστημα Apple iOS 5 και οπίσθια κάμερα HD (720p), προσφορά της εταιρείας Again.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kiskot Trading ΑΕ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Ο νικητής ο οποίος κερδίσει ένα iPad2 της Apple, θα ανακηρυχτεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια ήμερα (17/03/12) στο club Suite Bar.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ford Puma rocket sales car industry

Ένα άγριο Puma ανεβάζει τις πωλήσεις της Ford

Μία τρελή αύξηση κατά 70,7 τοις εκατό είδε στις πωλήσεις της η αυτοκινητοβιομηχανία Ford στο πρώτο κιόλας τρίμηνο του 2021, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, για τα επιβατικά της μοντέλα. Το Puma έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνολική αύξηση των πωλήσεων όσο και του μεριδίου αγοράς της Ford στην κατηγορία των επιβατικών οχημάτων. Αύξηση […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):