Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το μοντέρνο iPad 2 της Apple προσφορά της εταιρείας Again

ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast


ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple, με λειτουργικό σύστημα Apple iOS 5 και οπίσθια κάμερα HD (720p), προσφορά της εταιρείας Again.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Kiskot Trading ΑΕ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Ο νικητής ο οποίος κερδίσει ένα iPad2 της Apple, θα ανακηρυχτεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια ήμερα (17/03/12) στο club Suite Bar.

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ραβδομπλέντερ Sencor από τον Kotsovolos

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ραβδομπλέντερ Sencor της σειράς Pastels. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kotsovolos (kotsovolos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 07 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Ο Moon Kim νικητής του WPT Bay 101 Shooting Star

Ένας νέος πρωταθλητής στέφθηκε για το 2012, μετά από 4 (τέσσερις) ημέρες παιχνιδιού, στο ιδιαίτερα δημοφιλές World Poker Tour Bay 101 Shooting Star Event . Ο Moon Kim κατάφερε να κατατροπώσει τον αντίπαλο του Ubaid Habib, στο heads-up και να κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο. Το final table (τελικό τραπέζι) ξεκίνησε με τον Erik Cajelais να βρίσκεται πολύ […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):