Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωρεάν t-shirt της επιλογής σου με μοντέρνα θέματα για όλες τις εποχές!

tokotoukan-t-shirts-free-competition-newsfeast


tokotoukan-t-shirts-free-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) t-Shirt της επιλογής σου, επιλέγοντας από  θέματα εμπνευσμένα από τα 70s, 80s, 90s, retro, humour, shocking, old school κ.α., καθώς και μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές μπλούζες για όλες τις εποχές.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Tokotoukan
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού είναι εντελώς δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους των μεταφορικών. Ο κάθε νικητής έχει την δυνατότητα να επιλέξει οποιοδήποτε σχέδιο, σε οποιοδήποτε τύπο t-shirt (εξαιρούνται τα hoodies), σε οποιοδήποτε διαθέσιμο χρώμα και μέγεθος. Αλλαγές για μπλουζάκια που αφορούν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν θα είναι διαθέσιμες.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!
 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

florence-grand-hotel-mediterraneo-super-faste-ferries-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 6ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στη Φλωρεντία της Ιταλίας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι για τη Φλωρεντία της Ιταλίας, με εισιτήρια για δύο άτομα μαζί με καμπίνα και εισιτήριο για το αυτοκίνητό σας, για 6 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις στο πλοίο και 3 στο ξενοδοχείο), με διαμονή στο Grand Hotel Mediterraneo 4*. Διοργάνωση διαγωνισμού: Superfast Ferries Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 30 Απριλίου 2013 […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy S7 από το Wind F2G

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone Samsung Galaxy S7. Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind F2G (wind.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.  

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):