Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 Λαμπάδες για το Πάσχα με αγαπημένους παιδικούς ήρωες!

candle-as-company-competition-newsfeast


candle-as-company-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) λαμπάδες για το Πάσχα με αγαπημένους παιδικούς ήρωες! Επιλέξτε από το άλμπουμ με τις λαμπάδες την αγαπημένη σας και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 (πέντε) διασκεδαστικές λαμπάδες για αγόρια και 5 (πέντε) όμορφες λαμπάδες για κορίτσια.
Διοργάνωση διαγωνισμού: As Company
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τις πασχαλινές λαμπάδες του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και συμπληρώστε τον κωδικό της αγαπημένης σας λαμπάδες που θέλετε να κερδίσετε που θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

spirituality and prayers

Εκκλησία: Περα απο τον φοβο του θανατου

Κάποτε, παρέστημεν σε μια εξόδιο ενός ιερέως και ένας παπάς είπε το χαριτωμένο και βαθύ σαν ευχή :Άντε και στα δικά μας! Περιττό να σας πώ, πώς οι μισοί από τους παρευρισκόμενους, ειδικά της μεγάλης ηλικίας έφτυσαν τον κόρφο τους και οι άλλοι μισοί δυσαρεστήθηκαν. Αν εμείς δεν έχουμε πίστη και προοπτική στην ανάσταση, πώς θα την μεταδώσουμε στους άλλους; Τί θα μεταδωσουμε;

nordic-explorer-south-crete-geece

Νέα σεισμική έρευνα στην Κρήτη για τον εντοπισμό κοιτασμάτων

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων. Νέες σεισμικές έρευνες σε μια συνολική έκταση 83 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων σχεδιάζει να διενεργήσει η ΕΔΕΥ όπως παρουσίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Γιάννης Μπασιάς σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς που πραγματοποιήθηκε στο Τέξας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):