Προσφορά για να Κερδίσεις φιάλη ποτού για 6 άτομα στο Αθηνών Αρένα και να ακούσεις Live τον Σάκη Ρουβά, τους Onirama και την Φουρέιρα!

athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast


athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast

Προσφορά: Κέρδισε 1 (μία) απλή φιάλη ποτού, για 1 (μία) παρέα 6 (έξι) ατόμων στο Αθηνών Αρένα, με 10€ (ευρώ), για το γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό live show του Σάκη Ρουβά με τους Φουρέιρα και Onirama! Αξία δώρου 145€ – έκπτωση 93%.
Διοργάνωση προσφοράς: Goldendeals
Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στη προσφορά: Για να λάβετε μέρος και να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα (εδώ)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο από την ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού:  ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 07 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

thessaloniki-airport-tickets-reservations-greek-language-newsfeast-featured

Επιλογή Μακεδονικής γλώσσας στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου Μακεδονία!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου «Μακεδονία», ανάμεσα στις γλώσσες που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων βρίσκεται και η μακεδονική! Είναι, τουλάχιστον, επικίνδυνο τη στιγμή που το διεθνώς γνωστό εθνικοχωροταξικό ζήτημα (που δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη Συνθήκη του Βερολίνου τον 19ο αιώνα) μας απασχολεί καθημερινά και με τις δηλώσεις από τη μεριά των Σκοπίων να αποσκοπούν στη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):