Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι με προορισμό το χιονοδρομικό θέρετρο Μπάνσκο (Bansko)

bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast


bansko-ski-resort-hotel-tourism-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα τριήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στον τουριστικό χειμερινό προορισμό της πόλης του Μπάνσκο (Bansko). Το Μπάνσκο βρίσκεται στο όρος Πίριν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Palmos Travel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη σελίδα, γίνεται μέλος σε αυτή τη σελίδα και στείλτε Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση – Σταθερό – Κινητό στην ηλεκτρονική διεύθυνση palmos@palmostravel.gr.

Αναλυτικά το δώρο του διαγωνισμού

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 25 Μαρτίου και η μεταφορά με τα πούλμαν θα γίνει και από τα παρακάτω σημεία: 20.30 Άλιμος, 21.00 Σύνταγμα, 21.30 Κηφισιά (πλατεία Ελαιών, Super Market Θανόπουλος), 23.30 Λαμία (Nέα Ρούμελη), 01.30 Mikel – Λάρισα, 03.00 Olympous Plaza, 04.30 Θεσσαλονίκη (Τitan).

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή σε 4* (τεσσάρων αστέρων) ξενοδοχείο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου.
  • Μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο) όπου διατίθενται.

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ,  προαιρετικές εκδρομές, ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη  μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

high-stakes-player-Doug-WCGRider-Polk-pokerstars-online-fraud

Επιστρέφονται $35,000 στον high-stakes παίκτη Doug “WCGRider” Polk από το Pokerstars λόγω απάτης

O Doug “WCGRider” Polk, regular σε μερικά από τα μεγαλύτερα stakes online, αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι έπεσε θύμα επίθεσης στο λογαριασμό του στο PokerStars από hacker στις αρχές της χρονιάς. Σύμφωνα με δημοσίευση στα TwoPlusTwo poker forums, ο υπολογιστής του Polk παραβιάστηκε κάποια στιγμή την περασμένη άνοιξη, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλό του σε high-stakes παιχνίδι να βλέπει τα φύλλα του. […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Ποδήλατο Ideal από το Exodos24

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Ποδήλατο Ideal Moovic. Διοργάνωση διαγωνισμού: Exodos24 (exodos24.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το Ideal Moovic ανήκει στα ποδήλατα trekking της Ideal και διαθέτει αλουμινένιο σκελετό τύπου 6061, εμπρόσθια ανάρτηση και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):