Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δώρο ένα ανατομικό στρώμα για ξεκούραστο ύπνο!

leader-strom-comfort-competition-newsfeast


leader-strom-comfort-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ανατομικό στρώμα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Leader strom
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Μέχρι ο αριθμός των Like να φτάσει τις 3.000.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ανατομικό στρώμα του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο (απαντώντας στην ερώτηση – πόσες ώρες περνάτε κάθε μέρα στο κρεβάτι), κάντε Like σε αυτή τη σελίδα και κοινοποιήστε (share) το στους φίλους σας.

 

Συμβουλές από την Leader Strom

Τα στρώματα χωρίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες:

  1. Με ανεξάρτητα ελατήρια (pocket springs)
  2. Με κλασσικού τύπου ελατήρια
  3. Στρώματα χωρίς ελατήρια, με αφρώδη ή άλλα υλικά, συνήθως με latex και/ή κοκοφοίνικα, κατασκευασμένα από καουτσούκ που προσφέρουν φυσική ανάρτηση ώστε το σώμα να προσαρμόζεται πλήρως.

Υπάρχουν και στρώματα τα οποία είναι συνδυασμός των τριών κύριων κατηγοριών.
Ποια είναι η διάρκεια ζωής ενός στρώματος;

  • Αυτό που προτείνετε είναι η χρήση του στρώματος για περίπου 8 (οχτώ) χρόνια γιατί μετά από αυτή την περίοδο, τα στρώματα χάνουν συχνά τις ορθοπεδικές τους ιδιότητες. Ακαρίδες, νεκρά κύτταρα, μούχλα και σκόνη συνθέτουν το σκηνικό που συναντά κανείς σε ένα στρώμα που δεν φροντίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ακαρίδες, νεκρά κύτταρα, μούχλα και σκόνη. Τι είναι όλα αυτά;

Το Ακάρι είναι ένας οργανισμός που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι. Υπάρχει και στα πιο καθαρά σπίτια, ζει και πολλαπλασιάζεται σε μέρη με σκοτάδι, υγρασία και ζέστη, για αυτό και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα. Σε ένα διπλό στρώμα μπορεί να υπάρχουν μέχρι και 2.000.000 ακαρίδες (μετά την πάροδο περίπου 7 χρόνων), οι οποίες παράγουν ανάλογη ποσότητα αλλεργιογόνων.

  • Επιπλέον, κάθε βράδυ το σώμα μας αποβάλλει έως και 1,5 γραμμάριο νεκρά κύτταρα (δερματικές φολίδες), ενώ εκκρίνει περίπου 0,5 λίτρα ιδρώτα, τα οποία παραμένουν και συσσωρεύονται στο στρώμα. Σε περίοδο 10 χρόνων συνεπώς έχουν εκκριθεί από τον οργανισμό μας περίπου 1820 λίτρα ιδρώτα, έχουν αποβληθεί 5 κιλά νεκρά κύτταρα (δερματικές φολίδες)!

Ακόμα η μούχλα, πολύ συχνή, δύσκολα ορατή, αναπτύσσεται λόγω της υγρασίας και της ζέστης στα περισσότερα στρώματα, όταν δεν υπάρχει επαρκής αερισμός. Τέλος η σκόνη που είναι μείγμα οργανικών σωματιδίων παρόλο που δεν φαίνεται, συσσωρεύεται σε όλα τα στρώματα, ακόμα και στα πιο καθαρά σπίτια. Μπορεί να βρεθούν έως και 200gr σκόνης σε ένα και μόνο στρώμα μονής διάστασης .

Πώς μπορώ να προστατευτώ από ακαρίδες, νεκρά κύτταρα, μούχλα και σκόνη;

  1. Μην διπλώνεις, πλένεις ή σιδερώνεις το στρώμα
  2. Μην χρησιμοποιείς το στρώμα με τη νάιλον σακούλα
  3. Μην τοποθετείς το στρώμα σε ελαστικό πλαίσιο (Λαμαρίνα η σήτα)
  4. Ένα ειδικό προστατευτικό επίστρωμα κάνει θαύματα. Το απλό υφασμάτινο κάλυμμα δεν είναι αρκετό.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Μήνυσαν 80χρονη, για κακοποίηση γαϊδάρου

”Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο. Στο δικαστήριο έκλαιγε με λυγμούς. Αθωώθηκε! Αλήθεια, τι κοινωνία αφήνουμε να πλάσουν κάποιοι; — Νίκος Καραγιαννακίδης (@nkaragiannakidi) September 24, 2020” Με ποστάρισμα στον […]

Ιδέες για να ομορφύνετε ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ – ΜΠΡΙΖΕΣ

Έχετε βάψει τον τοίχο σε μια αγαπημένη σας απόχρωση ή εφαρμόζοντας κάποια τεχνοτροπία, έχετε καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διακοσμήσετε συνολικά τον οποιονδήποτε χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανάμεσα σε όλα αυτά τα προσεκτικά βαλμένα και προσεγμένα αισθητικά…ξεπετάγονται σε διάφορα σημεία παλιοί -φθαρμένοι/πολυκαιρισμένοι διακόπτες/ μπρίζες. Αλλά ακόμη και σε καλή κατάσταση αν είναι, ειδικά […]

2 Comments

  1. Χρησιμος διαγωνισμος μπραβο σου newsfeast. 😉
    Καθημερινες 6-8 ωρες 🙁 ενω τα σαββατοκυριακα 8-10 😀

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):