Δείτε το βίντεο που δείχνει γιατί είμαστε όλοι Έλληνες! We are all GREEKS [video]

we-are-all-greeks-now-newsfeast


we-are-all-greeks-now-newsfeast

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ένα από τα στοιχεία που δείχνει τι είναι αυτό που μας κάνει όλους Έλληνες! Είναι αυτό που όλοι βλέπουν σχεδόν καθημερινά αλλά ξεχνάνε σχεδόν καθημερινά! Και όπως είχε γράψει ο Άγγλος ρομαντικός ποιητής Percy Bysshe Shelley στο ποίημα Hellas:

«We are all Greeks. Our laws, our literature, our religion, our arts have their root in Greece.»

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

divene image of weeping Virgin Comforter in Byron temple in Greece

Μεγάλη κοσμοσυρροή στην δακρυρροούσα Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Με νεότερη ενημέρωση η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα αναφέρεται στο θαύμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής όπου η Εικόνα της Παναγίας της «Παρηγορήτριας» δάκρυσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει να δακρυρροεί. Δείτε την ανακοίνωση του Ιερού Ναού:  Με συγκίνηση και μεγάλο θαυμασμό πολλοί πιστοί […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής από την Aegean Speed Lines

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διάλεξε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για όποιον προορισμό θέλεις εσύ να ταξιδέψεις. Διοργάνωση διαγωνισμού: Aegean Speed Lines (aegeanspeedlines.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):