Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δώρο το Νέο Kindle της Amazon για να διαβάζεις παντού τα αγαπημένα σου βιβλία


amazon-kindle-new-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο Kindle της Amazon, για να διαβάζεις παντού τα αγαπημένα σου βιβλία, έχοντας την δυνατότητα να κουβαλάς μαζί σου μέχρι και 1400 βιβλία σε συνολικό βάρος 170 γραμμαρίων!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mysales
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 06 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα Kindle της εταιρείας Amazon επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

amazon-kindle-new-newsfeast

Νέο Amazon Kindle – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο Amazon Kindle (Lighter, Smaller, Faster), είναι 30% πιο φωτεινό, και με βάρος μόλις 170 γραμμάρια, 18% μικρότερο και με οθόνη 6″ και έχει αναβαθμισμένο E Ink display, για αλλαγή σελίδας σαν χαρτί. Έχει διάρκεια μπαταρίας μέχρι 1 μήνα με κλειστό το WiFi, ενώ η αναζήτηση στο internet και στη Wikipedia γίνεται πολύ εύκολα.

Έχει ακόμα:

  • Built-in Wi-Fi – κατεβάζεις βιβλία σε 60sec.
  • 10% γρηγορότερη εναλλαγή σελίδων.
  • 3 εβδομάδες με το WiFi ανοιχτό.
  • Αποθήκευση μέχρι και 1.400 βιβλία.

amazon-kindle-new-newsfeast

amazon-kindle-new-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: Ξεκίνησαν οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές των Πρωτοετών Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ξεκινούν σήμερα οι Εγγραφές των Πρωτοετών − ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Εγγραφές Πρωτοετών 2020-2021: Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020. Για τις εγγραφές των επιτυχόντων στις […]

hashish-saplings-serres

Νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους ζητούν 40 βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ

Επικαλούνται πόρισμα επιτροπής του υπουργείου Υγείας στο οποίο επισημαίνεται η θετική επίδραση της κάνναβης σε συγκεκριμένες ασθένειες. Την νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους ζητούν 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με νέα ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):