Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα στιλάτο ρολόι Marc by Marc Jacobs προσφορά της Melina May

marc-by-marc-jacobs-watch-competition-newsfeast


marc-by-marc-jacobs-watch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα στιλάτο ρολόι Marc by Marc Jacobs σε χρυσή απόχρωση, την απόχρωση του απόλυτου στυλ, συμπληρώνοντας απλά το e-mail σου στη φόρμα συμμετοχής.
Διοργάνωση διαγωνισμού: MelinaMay
Κλήρωση διαγωνισμό: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ρολόι με την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook (αν δεν έχετε κάνει από παλιότερο διαγωνισμό) και συμπληρώστε το e-mail σας.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

divene image of weeping Virgin Comforter in Byron temple in Greece

Μεγάλη κοσμοσυρροή στην δακρυρροούσα Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα

Με νεότερη ενημέρωση η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα αναφέρεται στο θαύμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής όπου η Εικόνα της Παναγίας της «Παρηγορήτριας» δάκρυσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συνεχίζει να δακρυρροεί. Δείτε την ανακοίνωση του Ιερού Ναού:  Με συγκίνηση και μεγάλο θαυμασμό πολλοί πιστοί […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις γυαλιά ηλίου από το κατάστημα οπτικών Vision Plus

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Κατάστημα Οπτικών Vision Plus (vision-plus.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):