Το Project Z θα προσθέσει Real Money στο online πόκερ της γνωστής πλατφόρμας μέσω Facebook Zynga !

zynga-poker-real-money-facebook-newsfeast


zynga-poker-real-money-facebook-newsfeast

Ο εκπρόσωπος της Zynga, Mark Pincus, της δημοφιλέστερης πλατφόρμας για πόκερ στο facebook, έκανε σαφές πως η εταιρεία του θα στραφεί στα παιχνίδια με αληθινά χρήματα μόλις η αμερικανική αγορά νομιμοποιήσει το online poker. Μιλώντας σε μία διάσκεψη στο San Francisco (Σαν Φρανσίσκο), ο ρεπόρτερ της Business Insider μετέφερε τα λόγια του Pincus, ο οποίος δήλωσε

Νομίζω πως είναι ένα φυσικό επακόλουθο. Σκέφτομαι φιλοσοφικά, οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει οτι τα παιχνίδια με πραγματικά χρήματα ταιριάζουν πάρα πολύ με τα εικονικά αγαθά και τα social games.”

Ο Pincus δήλωσε επίσης πως η συνεργασία τους με ένα από τα δημοφιλέστερα καζίνο του Las Vegas (Λας Βέγκας), το Wynn, θα είναι από τις πρώτες προτεραιοτητες της Zynga. Πριν από δύο μήνες είχε δημοσιευθεί η πρώτη ανακοίνωση της Zynga, στην οποία πληροφορηθήκαμε τα σχέδια της εταιρείας να δημιουργήσει online πλατφόρμα για πόκερ με πραγματικά χρήματα.

Από τα 7 εκατομμύρια που παίζουν στην ήδη υπάρχουσα ψηφιακή πλατφόρμα οι υπεύθυνοι της Ζynga εκτιμούν ότι πάνω από το 30% θα συνεχίσει να παίζει με πραγματικά χρήματα.

Η Wall Street Journal αποκάλυψε οτι η Zynga θα δημιουργήσει ένα νέο project με την ονομασία “Project Z“, κάτι που θα την ανεξαρτητοποιήσει από το facebook μέσα από το οποίο έγινε γνωστή. Φυσικά αυτό δεν θα επηρεάσει τους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς στο facebook καθώς η εταιρεία δεν στοχεύει στο να μειωθεί η κίνηση μέσα από το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο συνδυασμός νομιμοποίησης της αμερικανικής αγοράς του πόκερ με την είσοδο της Zynga στην αγορά του πόκερ ίσως δημιουργήσει μία νέα υπερδύναμη στο χώρο του online poker.

src

Αν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα MLS iQ Talk S8 από το Dr. Tech

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone MLS iQ Talk S8. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dr. Tech (doctortech.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το MLS iQTalk S8® με εκπληκτική οθόνη αφής 5” HD IPS (1280×720), βάρος μόλις 124γρ, μοναδικό design, […]

golden-foods-travel-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε Μάνη, Ναύπλιο, Σκόπελο, Ζάκυνθο, Μετέωρα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) 3ήμερο για 2 (δύο) άτομα σε Μάνη, Ναύπλιο, Σκόπελο, Ζάκυνθο, Μετέωρα και ζήσε μοναδικές εμπειρίες σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος. Διοργάνωση διαγωνισμού: Goldenfoods Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):