Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια Converse, Vans, Dunlop ή Ethletics

trident-twist-your-way-contest-newsfeast


trident-twist-your-way-contest-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια της επιλογής σου, το οποίο θα έχεις εσύ δημιουργήσει σύμφωνα με τις αισθητικές σου προτιμήσεις για να ταιριάζει απόλυτα στη προσωπικότητά σου, από τις γνωστές μάρκες Converse, Vans, Dunlop ή Ethletics.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Trident
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ζευγάρι πάνινα παπούτσια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι ένα κουπόνι δώρου για την εξαργύρωση ενός ζευγαριού πάνινων αθλητικών παπουτσιών (ConverseVansDunlop ή Ethletics), τα οποία μπορούν να προσωποποιήσουν μόνοι τους, με αξία έως 70 £, σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία κατά την 1η Ιανουαρίου 2012, στην ιστοσελίδα solecreator.com. Δεν υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα καταβολής μετρητών. Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 και μόνο χρήση.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

aussie-million-poker-tournament

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Crown Aussie Millions Poker Championship 2013

Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του πόκερ να είναι αφοσιωμένο αυτή τη στιγμή στο 2012 World Series of Poker, που πραγματοποιείται στο Las Vegas, όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους Αυστραλούς, ώστε να προκαλέσουν λίγο «θόρυβο», ανακοινώνοντας το νέο πρόγραμμα του Aussie Millions 2013. Το Crown Casino της Μελβούρνης, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κρήτη από το Καλοκαίρι στο Νότο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό εισιτήρια για Κρήτη (ή Πειραιά) για 2 άτομα, με επιστροφή, σε δίκλινη καμπίνα δίνοντας περιθώριο 12 μηνών για να τα χρησιμοποιήσεις ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Καλοκαίρι στο Νότο – Summer in Crete (kalokairistonoto.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 (13:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):