Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια Converse, Vans, Dunlop ή Ethletics

trident-twist-your-way-contest-newsfeast


trident-twist-your-way-contest-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια της επιλογής σου, το οποίο θα έχεις εσύ δημιουργήσει σύμφωνα με τις αισθητικές σου προτιμήσεις για να ταιριάζει απόλυτα στη προσωπικότητά σου, από τις γνωστές μάρκες Converse, Vans, Dunlop ή Ethletics.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Trident
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ζευγάρι πάνινα παπούτσια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι ένα κουπόνι δώρου για την εξαργύρωση ενός ζευγαριού πάνινων αθλητικών παπουτσιών (ConverseVansDunlop ή Ethletics), τα οποία μπορούν να προσωποποιήσουν μόνοι τους, με αξία έως 70 £, σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία κατά την 1η Ιανουαρίου 2012, στην ιστοσελίδα solecreator.com. Δεν υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα καταβολής μετρητών. Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 και μόνο χρήση.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

hellenic-seaways-official-free-ticket-competition

Διαγωνισμός Hellenic Seaways για να Κερδίσεις 7 πακέτα εισιτηρίων με 7 εισιτήρια για δύο άτομα [VIP + Αυτοκίνητο]

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) πακέτα εισιτηρίων με 7 (επτά) εισιτήρια για 2 (δύο) άτομα aller/retour (μετ’  επιστροφής) (VIP θέση εισιτηρίου μαζί με αυτοκίνητο), για οποιονδήποτε προορισμό των Κυκλάδων, προσεγγίζουν τα πλοία Highspeed 4, Highspeed 5 και Highspeed 6. Διοργάνωση διαγωνισμού: Hellenic Seaways Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPhone 6s plus από το Celestino

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Apple iPhone 6s Plus 64GB 4G Smartphone, χρώματος δικής σου επιλογής. Διοργάνωση διαγωνισμού: Celestino Fashion Blog (blog.celestino.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):