Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G

Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast


Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G χωρητικότητας 4.000 ml (4 λίτρα), με ισχύ απόδοσης στα 900 watt και 6 (έξι) ταχύτητες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ηλεκτρονική
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Moulinex Masterchef QA 400G – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G έχει 6 ταχύτητες, διαθέτει λειτουργία Pulse (διακεκομμένης κίνησης) και ανοξείδωτο μπολ χωρητικότητας 4Lt. Διαθέτει χερούλια και προστατευτικό καπάκι καθώς και εργαλεία ζαχαροπλαστικής, όπως αναδευτήρες για σκληρές και μαλακές ζύμες και αναδευτήρα για μαρέγκα. Παρέχετε πίνακας λειτουργιών ώστε να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο και την κατάλληλη ταχύτητα. Η ισχύς της κουζινομηχανής Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού είναι 900 Watt.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Municipal regional elections greece

Οι πραγματικοί νικητές των Αυτοδιοικητικών Εκλογών (1ος Γύρος)

Ο πραγματικός νικητής του πρώτου γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, είναι καταφανής. Αν και το πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επικαλέστηκε δήλωση του προέδρου του ΕΛΙΑΜΠΕ, θεωρεί πως έκλεισε ο πρώτος γύρος άνευ ξεκάθαρου νικητή, εντούτοις τα αποτελέσματα καταμαρτυρούν μερική (και μόνο μερική) διάσπαση του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί στο νικητή, ο οποίος […]

The Nation: Οι συκοφαντίες των ΜΜΕ κατά του Trump θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της Αμερικής

Μια μεγάλης κλίμακας ενημερωτική εκστρατεία που ξεκίνησε εναντίον του Donald Trump και τους εκπροσώπους της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο το μέλλον της Αμερικανικής Δημοκρατίας, αλλά και ολόκληρη την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη, λέει ο αρθρογράφος του περιοδικού The Nation, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας Stephen Cohen.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):