Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G

Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast


Moulinex-Masterchef-QA-400G-Newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G χωρητικότητας 4.000 ml (4 λίτρα), με ισχύ απόδοσης στα 900 watt και 6 (έξι) ταχύτητες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ηλεκτρονική
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Moulinex Masterchef QA 400G – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κουζινομηχανή Moulinex Masterchef QA 400G έχει 6 ταχύτητες, διαθέτει λειτουργία Pulse (διακεκομμένης κίνησης) και ανοξείδωτο μπολ χωρητικότητας 4Lt. Διαθέτει χερούλια και προστατευτικό καπάκι καθώς και εργαλεία ζαχαροπλαστικής, όπως αναδευτήρες για σκληρές και μαλακές ζύμες και αναδευτήρα για μαρέγκα. Παρέχετε πίνακας λειτουργιών ώστε να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο και την κατάλληλη ταχύτητα. Η ισχύς της κουζινομηχανής Moulinex Masterchef QA 400G του διαγωνισμού είναι 900 Watt.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

popeye-strong-disney-comic-character-life

Ποπάι (Popeye): Σαν σήμερα «γεννήθηκε» από το πενάκι του Έλζι Κράισλερ Σίγκαρ

Ο Ποπάι (Popeye), ένας από τους πιο αγαπημένους χάρτινους ήρωες, «γεννήθηκε» το έτος 1929 απ’ το πενάκι του Έλζι Κράισλερ Σίγκαρ (Elzie Crisler Segar). Γκρινιάρης, αλλά καλόκαρδος, δεν αποχωρίζεται ποτέ την πίπα και τη ναυτική στολή του. Όταν βρίσκεται σε μπελάδες τρώει σπανάκι, που του δίνει μια υπεράνθρωπη δύναμη για να υπερασπιστεί και να σώσει, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):