Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups

Krups-kp-5006-Nescafe-Dolce-Gusto-Circolo-contest-newsfeast

Krups-kp-5006-Nescafe-Dolce-Gusto-Circolo-contest-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) καφετιέρες Dolce Gusto KP5009S Circolo της εταιρείας Krups, σε κόκκινο χρώμα, συνολικής αξίας 1.490€ (ευρώ), για να απολαμβάνετε εκπληκτικής ποιότητας καφέ στην άνεση του σπιτιού σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: i-TECH4u
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού διαλέξτε ποιο είναι το αγαπημένο σας ρόφημα από αυτή τη σελίδα και κάντε Like σε αυτή τη σελίδα και πείτε ποιο είναι το αγαπημένο σας ρόφημα.

Για να εξασφαλίσετε και δεύτερη συμμετοχή

 Ακολούθησε το i-TECH4u (@itech4u) στο Twitter και κάντε «tweet» το παρακάτω μήνυμα: Ο/Το καλύτερος/καλύτερο «όνομα ρόφηματος» με τη Nescafé Dolce Gusto Circolo @itech4u #contestcircolo.

  • Παράδειγμα: Ο καλύτερος Latte Machiato με τη Nescafé Dolce Gusto Circolo @itech4u #contestcircolo

 Όροι συμμετοχής

 

Dolce Gusto KP5009S Circolo – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η φουτουριστικού σχεδιασμού Circolo μαγνητίζει τα βλέμματα με τον LED φωτισμό της και διαθέτει πίεση έως 15 bars για τέλεια παρασκευή των είκοσι (και πλέον) ζεστών ή κρύων γευστικών ροφημάτων της Nescafé Dolce Gusto της Krups. Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Dolce Gusto KP5009S Circolo (εδώ).

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chile-miners-compensation-newsfeast

Αποζημίωση για τους 33 μεταλλωρύχους που παγιδεύτηκαν το 2010 στην Χιλή

Η μεταλλευτική εταιρεία Σαν Εστέμπαν (San Esteban Mining Company), στην οποία ανήκει το ορυχείο όπου το 2010 παγιδεύτηκαν για περισσότερους από δύο μήνες 33 (τριάντα τρεις) μεταλλωρύχοι , θα πρέπει να καταβάλει στις χιλιανές αρχές το ποσό των 5 (πέντε) εκατομμυρίων δολαρίων. Το Συμβούλιο Προάσπισης του Κράτους κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία που έχει […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):