Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα δυναμωτικό σαμπουάν Dercos Energissant της εταιρείας Vichy

dercos-shampoo-vichy-greece-newsfeast


dercos-shampoo-vichy-greece-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα δυναμωτικό σαμπουάν Dercos Energissant για το τριχωτό, της Dercos technique από την εταιρεία Vichy, για να προσφέρεται αναζωογόνηση και ενδυνάμωση για πιο υγιή μαλλιά. Οι τυχεροί θα είναι 3 (τρεις).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Vichy Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα δυναμωτικό σαμπουάν Dercos Energissant αφήστε με σχόλιο τη φράση «Κι όμως με Dercos Δυναμωτικό Σαμπουάν όλα γίνονται!» κάτω από αυτό το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στη κλήρωση.

 

Συμβουλές περιποίησης από την Vichy Greece

  1. Εάν έχετε λεπτά, άτονα μαλλιά μην βάζετε το σαμπουάν κατευθείαν από το μπουκάλι στο τριχωτό. Βάλτε στις παλάμες σας, απλώστε στα μήκη των μαλλιών σας και μετά χρησιμοποιήστε μόνο τον αφρό στις ρίζες.
  2. Αν μέσα στην ημέρα ασυναίσθητα πιάνουμε το μαλλιά μας και το τριχωτό, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να προκαλέσουμε λιπαρότητα.
  3. Το μασάζ κάνει καλό και στα μαλλιά! Ειδικά εάν εφαρμόζετε στο τριχωτό κάποια ειδική αγωγή, το μασάζ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και ευνοεί την απορρόφηση των συστατικών.
  4. Θα χρειάζεστε 50% λιγότερο styling στα μαλλιά σας εάν βρείτε το κατάλληλο για εσάς σαμπουάν και conditioner για να τα φροντίζετε. Τα σωστά περιποιημένα μαλλιά δείχνουν και είναι πιο όμορφα, είναι πιο «εύκολα» στο χτένισμα και χρειάζονται λιγότερα προϊόντα και χρόνο για styling.
  5. Θυμηθείτε μετά το βραδινό σας μπάνιο… Μην τρίβετε τα μαλλιά όταν τα σκουπίζετε, διότι όταν είναι υγρά σπάνε εύκολα. Στριφογυρίστε τα και τυλίξτε τα απαλά με μια πετσέτα. Για τον ίδιο λόγο πρέπει να τα χτενίζετε πολύ προσεκτικά όταν είναι ακόμη βρεγμένα. Φροντίστε με την ίδια προσοχή και το τριχωτό του κεφαλιού, ανταποκριθείτε με ένα απαλό σαμπουάν όταν αισθανθείτε τραβήγματα ή ερεθισμό.

 

Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα παιδικό tablet MLS iQTab kido Extra

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό παιδικά tablets MLS iQTab kido Extra αξίας 139,00€ Διοργάνωση διαγωνισμού: Superdad (superdad.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 23 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το MLS iQTab® kido Extra διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 εξαιρετικές κάμερες (3MP […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τσάντα Guess από το Tsantaki Tsantaki

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τσάντα Guess πλάτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Tsantaki Tsantaki Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):