Διαγωνισμός για να κερδίσεις Ταξίδι για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 κουπόνια συνολική αξίας 500 ευρώ

viva-travel-competition-newsfeast


viva-travel-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 (δέκα) κουπόνια συνολική αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Viva
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι και τα κουπόνια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Έπαθλα – Αναλυτικά:

  • Ένα (1) κουπόνι αξίας τετρακοσίων (400) ευρώ (€) για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.
  • Δέκα (10) εκπτωτικά κουπόνια  αξίας πενήντα (50) ευρώ (€) το κάθε ένα προς χρήση για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

jack-daniels-distilled-collectible-pack-greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7 συλλεκτικές συσκευασίες Jack Daniel’s Tennessee Whiskey

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) συλλεκτικές συσκευασίες Jack Daniel’s Tennessee Whiskey και δοκιμάστε το ουίσκι με το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου, από το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των Η.Π.Α. Διοργάνωση διαγωνισμού: Jack Daniel’s Vitamin if out canadian pharmacy for womans viagra detergent-sensitive pencil. I I http://expooficina.net/mgb/in-house-pharmacy curling […]

Ο Βορίδης μας πέρασε για… δημόσια τουαλέτα τόνισε ο πρόεδρος του Λαός κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης

Σε ομιλία του στο Μαρκόπουλου, και χωρίς να τον κατονομάσει, ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Μάκη Βορίδη ότι ήταν «περαστικός» από το ΛΑΟΣ «που αισθάνθηκε ότι είμαστε δημόσια τουαλέτα. Σταμάτησε για την ανάγκη του κι έφυγε». Αναφερόμενος στις προσχωρήσεις των πρώην στελεχών του στη ΝΔ (Νέα Δημοκρατία), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε: «Ουδέποτε μέλος του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):