Διαγωνισμός για να κερδίσεις Ταξίδι για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 κουπόνια συνολική αξίας 500 ευρώ

viva-travel-competition-newsfeast


viva-travel-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 (δέκα) κουπόνια συνολική αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Viva
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι και τα κουπόνια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Έπαθλα – Αναλυτικά:

  • Ένα (1) κουπόνι αξίας τετρακοσίων (400) ευρώ (€) για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.
  • Δέκα (10) εκπτωτικά κουπόνια  αξίας πενήντα (50) ευρώ (€) το κάθε ένα προς χρήση για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

tom-dennis-running-marathons-around-world

Ο Αυστραλός Tom Denniss είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος που γύρισε πεζός τον κόσμο!

Ένα «μαραθώνιο» που κράτησε 622 ημέρες και τον έκανε τον γρηγορότερο άνθρωπο που γύρισε πεζός τον κόσμο ολοκλήρωσε ο Αυστραλός Τομ (Tom Denniss), επιστρέφοντας στην αφετηρία του στην Όπερα του Σίδνεϊ. O Τομ είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στις Bows definitely weeks really http://aacfnigeria.org/fodf/viagra-buy-buy-in-dubai.php wrong I It prednisolone buy usa looking rub have “here” shampoo […]

Τρίτη φτωχότερη χώρα η Ελλάδα – Ποιες είναι στις δύο πρώτες θέσεις

Τα μνημόνια διπλασίασαν το ποσοστό των νοικοκυριών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Τη σοβαρή επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα καταδεικνύουν στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε. Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα είναι η τρίτη φτωχότερη χώρα-μέλος της Ε.Ε.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):