Διαγωνισμός για να κερδίσεις Ταξίδι για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 κουπόνια συνολική αξίας 500 ευρώ

viva-travel-competition-newsfeast


viva-travel-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 (δέκα) κουπόνια συνολική αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Viva
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι και τα κουπόνια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Έπαθλα – Αναλυτικά:

  • Ένα (1) κουπόνι αξίας τετρακοσίων (400) ευρώ (€) για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.
  • Δέκα (10) εκπτωτικά κουπόνια  αξίας πενήντα (50) ευρώ (€) το κάθε ένα προς χρήση για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

spirit airlines gate agents fight for carry on bags

Επιβάτες της Spirit Airlines πιάνονται στα χέρια λόγω έξτρα χρέωσης αποσκευών

Το άγριο βίντεο συνέλαβε τρεις επιβάτες να επιτίθενται σε δύο υπαλλήλους της Spirit Airlines (εξαιρετικά χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία) που τους ζήτησαν να βεβαιωθούν ότι οι αποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος, πριν την επιβίβασή τους στην πτήση τους από το Ντιτρόιτ προς την Ατλάντα. Main Source: Nypost.com/2021/01/19/spirit-airlines-gate-agents-hurt-in-caught-on-video-attack/ | Permalink: Newsfeast.gr/blog/2021/01/22/spirit-airlines-gate-agents-fight-for-carry-on-bags/   Συνέβη και αυτό: Φοιτήτρια […]

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ! Απολαύστε το Cold, cold Heart από τον Tony Bennett

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Να έχετε όλοι μία πολύ όμορφη μέρα για εσάς και τους /τις Βαλεντίνους /Βαλεντίνες σας. Απολαύστε το Cold, Cold Heart ερμηνευμένο από τον Tony Bennett για τον εορταστικό doodle της Google για το 2012, μία ευγενική χορηγία των Columbia Records Sony / ATV και ξεκινήστε γλυκά την ημέρα σας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):